Γενική Κλινική Καλαμάτα

Δωμάτια νοσηλείας

Η ιδιωτική Κλινική City Hospital διαθέτει άνετα μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Στον δεύτερο όροφο της κλινικής διατίθενται επίσης προνομιακό δωμάτιο VIP - σουίτα. Σε κάθε δωμάτιο θα βρείτε ιδιαίτερο μπάνιο, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση, ατομικό τηλέφωνο, σύστημα ελέγχου φωτισμού, ψυγείο και μπαλκόνι. Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους της κλινικής καθώς και στα δωμάτια νοσηλείας υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο για ελεύθερη πρόσβαση στο internet (free WiFi).

 

Διατροφή

Η κατάλληλη και υγιεινή διατροφή αποτελεί βασικό μέρος της θεραπείας και είναι απαραίτητη για την ταχεία ανάρρωσή του ασθενούς μετά από μια επέμβαση ή κάποια ασθένεια. Το καθημερινό διαιτολόγιο κάθε νοσηλευόμενου γίνεται αφού συνεκτιμηθούν τόσο η διαιτητική εντολή του Ιατρού ανάλογα με την πάθηση, την φαρμακευτική αγωγή, και τις εργαστηριακές εξετάσεις. Για τους ανωτέρω λόγους το «City Hospital» προσφέρει υψηλής ποιότητας φαγητό που φέρει πιστοποίηση ISO 22000 & HASSP 9001.

 

Έλεγχος ποιότητας

Το  «City Hospital» έχει θεσπίσει αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας όσον αφορά στον ιατροτεχνικό εξοπλισμό και στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας ελέγχου είναι και η δικές σας προσωπικές εντυπώσεις και εμπειρίες. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε κατά την διάρκεια της νοσηλείας σας το ερωτηματολόγιο νοσηλείας και να το τοποθετήσετε στο ειδικό κυτίο στο τμήμα που νοσηλεύεστε. Η γνώμη σας για τη φροντίδα που παρέχει η Κλινική είναι εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη για τη συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

 

Προσωπικά αντικείμενα

Μπορείτε αν θέλετε να έχετε μαζί σας είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σφουγγάρι, χτένα), πιτζάμες / νυχτικά, ρόμπα, παντόφλες. Πετσέτες, παντόφλες, αφρόλουτρο - σαμπουάν παρέχονται από την Κλινική. Παρακαλούμε να μην αφήνετε προσωπικά αντικείμενα αξίας στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας. Η κλινική δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια προσωπικών σας αντικειμένων.

 


Στοιχεία επικοινωνίας
  • Διεύθυνση: Πινδάρου 5, Καλαμάτα
  • Τήλ: (+30) 2721080150
  • Email: info@cityhospital.com.gr
κλινικη καλαματα συμβεβλημενη Εοππυ