Γενική Κλινική Καλαμάτα

==================================

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΛΟΓΩ COVID 19

==================================

Οι επισκέψεις αγαπημένων φιλικών και οικογενειακών πρόσωπων παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία και τη γρήγορη ανάρρωση του ασθενούς. Για τον λόγο αυτό ενθαρρύνουμε τις επισκέψεις οικείων προσώπων, με την προϋπόθεση ότι γίνονται σεβαστοί και αποδεκτοί οι παρακάτω κανόνες:

 

Πρόγραμμα Επισκεπτηρίου: καθημερινά 10:00 - 13:00 & 17:00 - 22:00. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να τηρούν το ωράριο, να δέχονται τις συστάσεις του προσωπικού, να σέβονται το χώρο, την τάξη και την ησυχία των νοσηλευομένων.

 

Κατά τη διάρκεια ιατρικών επισκέψεων, νοσηλευτικών πράξεων και κατά την ανάπαυση των ασθενών, δεν επιτρέπεται στο δωμάτιο η παρουσία επισκεπτών ή συνοδών, οι οποίοι στο διάστημα αυτό μπορούν να παραμένουν στις αίθουσες αναμονής.

 

Ο αριθμός των επισκεπτών ανά ασθενή πρέπει να είναι περιορισμένος. Δεν επιτρέπεται να παραβρίσκονται συγχρόνως στο δωμάτιο περισσότεροι του ενός επισκέπτη ανά ασθενή.

 

Άτομα με κρυολόγημα ή άλλο μεταδοτικό νόσημα παρακαλούνται να μην επισκέπτονται τους νοσηλευόμενους. Για λόγους υγιεινής, οι τουαλέτες στα δωμάτια των ασθενών χρησιμοποιούνται μόνο από τους ασθενείς και όχι από τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες ή συνοδοί δεν επιτρέπεται να κάθονται ή να χρησιμοποιούν το κρεβάτι των ασθενών.

 

Η παρουσία συνοδών δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η παραμονή συνοδού κατά τις νυχτερινές ώρες είναι δυνατή σε ειδικές περιπτώσεις και με την άδεια του θεράποντα ιατρού και τη σύμφωνη γνώμη της Κλινικής. Σε περίπτωση που συνοδός επιθυμεί να διανυκτερεύσει εντός της Κλινικής θα πρέπει να καταλάβει κλίνη πάντα μετά από συνεννόηση με το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών.


Στοιχεία επικοινωνίας
  • Διεύθυνση: Πινδάρου 5, Καλαμάτα
  • Τήλ: (+30) 2721080150
  • Email: info@cityhospital.com.gr
κλινικη καλαματα συμβεβλημενη Εοππυ