Γενική Κλινική Καλαμάτα

Συνεργασία μεταξύ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου City Hospital και Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας για τα υγειονομικά μέτρα COVID 19

 

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας και το ιδιωτικό θεραπευτήριο“City Hospital”.

Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν για την αμοιβαία συνεργασία τους, με στόχο την αποδοτικότερη διαχείριση των υγειονομικών μέτρων COVID 19, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας για το σύνολο των ξενοδοχειακών μονάδων εντός της γεωγραφικής έκτασης της Μεσσηνίας.

Σε μια δυσμενή εποχή υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, η ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων, για ένα κοινό σκοπό, όπως είναι η αναβάθμιση των υπηρεσίων που λαμβάνει ο επισκέπτης μέσω της διασφάλισης της ισονομίας και προσπελασιμότητας σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και κατ΄επέκταση την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των τουριστών στην Μεσσηνία, κρίνεται ως επιχειρηματική &κοινωνική αναγκαιότητα.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν την Τετάρτη 08 - 07 -2020 στο ξενοδοχείο Elite City Resort, οι κκ. Ιωάννης Τασσιόπουλος για λογαριασμό του ιδιωτικού θεραπευτηρίου City Hospital και ο κ. Δημήτριος Καραλής, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας.


Στοιχεία επικοινωνίας
  • Διεύθυνση: Πινδάρου 5, Καλαμάτα
  • Τήλ: (+30) 2721080150
  • Email: info@cityhospital.com.gr
κλινικη καλαματα συμβεβλημενη Εοππυ